LETAK turmalin1

vzp 2

zpmvcr nabor

MIPA DOPRAVA

zastavarna 1

 

 

Kryosauna_zlin  
Kryosauna_zlin

Petr Vabroušek- příprava na maraton na Antarktidě 2014 - umístění 1.místo

Petr Vabroušek- příprava na maraton na Antarktidě 2014 - umístění 1.místo


Petr Vabroušek - příparava na maraton na Severním pólu - 2015

Petr Vabroušek (triatlon)- příprava na maraton na Severním pólu - duben 2015

Tomáš Poznar FC FASTAV Zlín

Tomáš Poznar- FC FASTAV Zlín - listopad 2015

Filip Čech HC PSG Zlín

Filip Čech - HC PSG Zlín - květen 2015

jakub jugas polarium 2016 2web

Jakub JUGAS - leden 2016, FC FASTAV Zlín, reprezentant ČR do 21let

Tonda Fantiš 2

Antonín FANTIŠ - duben 2016, FC FASTAV Zlín

Marko Jordan 2

Marko JORDAN - duben 2016, FC FASTAV Zlín

Robin Elšík 2

Robin ELŠÍK - duben 2016, FC FASTAV Zlín

Jakub Šrom 2

Jakub ŠROM - duben 2016 - fotbal

100 3260 kopie

Petr Vabroušek - leden 2017
příprava na www.worldmarathonchallenge.com - 7 maratonů v 7 dnech na 7 kontinentech



Aktuality

Upozornění

UPOZORNĚNÍ!

Upozorňujeme klienty, že provoz solné jeskyně a polária byl k 30.4.2018 PŘERUŠEN.

O případných změnách Vás budeme informovat.

Děkujeme za pochopení.

KOKOSOVÝ OLEJ

12+1 způsob využití kokosového oleje

Panenský kokosový olej je až neuvěřitelně univerzální. Dá se využít nejen jako potravina nebo doplněk stravy, ale také jako přírodní tělová i vlasová kosmetika. Jeho široké využití vás jistě překvapí. A nejlepší na tom je, že vám stačí jen jedno balení kokosového oleje. Protože je panenský, čistě přírodní a bez jakýchkoliv příměsí, můžete si natírat pokožku stejným olejem, který si večer přidáte do salátu.       Více zde

Himalájská jídelní sůl a její přínos pro naše zdraví

Sůl patří mezi ty věci v naší kuchyni, které používáme denně. Ano, v mnoha případech je ze zdravotních důvodů doporučováno její umírněné používání. I tak je však sůl velmi důležitá pro zdraví a neměla by být proto zcela vyřazena z naší stravy. Musíme ji ale používat správně.

Bohužel se ukázalo, že běžná stolní sůl, která se obvykle vyskytuje v našich kuchyních či v restauracích po celém světě, má málo co do činění s přírodní solí. Tato sůl bývá většinou vysoce rafinovaná. Je to téměř čistý chlorid sodný (97% a více), často s přidanými chemikáliemi jako jsou protispékavé látky a sorbenty. Ale existují druhy soli jako je např. mořská sůl nebo himalájská růžová sůl, které mají neuvěřitelné přínosy pro naše zdraví. Více