Jak vybírat solnou lampu?

nejdůležitější je, aby Vás lampička zaujala a přitahovala.

Barvy solných lamp jsou hodně různorodé a zajímavé. Tak například chcete-li si vybrat bílou lampičku nabízí se Vám celá škála odstínů přes sněhově bílou, šedě-bílou, béžově-bílou, lehce nažloutlou, bílou s červeným nádechem, ledově bílou až po sklovitě čiro bílou atd. Všechny jsou bílé, ale každá je úplně jiná. A tak je to i s ostatními barvami: červená, růžová, oranžová, žlutá a hnědá. Hodně lampiček má dvě i více barev.

Jak si vybrat tu nejkrásnější lampu:

V případě, že lampu kupujete pro sebe… zkuste cítit, která Vás nejvíce zaujala, která Vás přitahuje, dělá Vám dobře, nemůžete od ní odtrhnout oči.

Pokud je to dárek, myslete na obdarovaného, na to co má rád, co ho těší… a uvidíte, že si Vás nějaká lampa sama přitáhne. A důvěřujte svému instinktu.

Několik pravidel, kterých se můžete přidržet při vybírání lampičky:

Bílá: dýchací potíže, alergie, bolesti hlavy. Je vhodná pro osoby pracující hlavou, studující, hodně přemýšlející. Celkově je hodně pročišťující. Také vhodná vedle počítače… neruší při práci.

Oranžová: relaxační, dodává pohodu, uvolnění, radost.

Červená: je velmi energizující, zvedne Vás a postrčí zpět do života. Velmi vhodná do ložnic jako intimní osvětlení. V tmavším prostoru také více vynikne.

Hnědá:
je velmi zemitá, má sílu, udrží na zemi i ty největší snílky

Růžová
: něžná, dobrá pro srdíčko

Žlutá: vhodná pro trávicí potíže, ledviny, játra….Těchto lamp se vyskytuje méně.




zdroj CEREUS

Aktuality

Upozornění

UPOZORNĚNÍ!

Upozorňujeme klienty, že provoz solné jeskyně a polária byl k 30.4.2018 UKONČEN.

O případných změnách Vás budeme informovat.

Děkujeme za pochopení.

KOKOSOVÝ OLEJ

12+1 způsob využití kokosového oleje

Panenský kokosový olej je až neuvěřitelně univerzální. Dá se využít nejen jako potravina nebo doplněk stravy, ale také jako přírodní tělová i vlasová kosmetika. Jeho široké využití vás jistě překvapí. A nejlepší na tom je, že vám stačí jen jedno balení kokosového oleje. Protože je panenský, čistě přírodní a bez jakýchkoliv příměsí, můžete si natírat pokožku stejným olejem, který si večer přidáte do salátu.       Více zde

Himalájská jídelní sůl a její přínos pro naše zdraví

Sůl patří mezi ty věci v naší kuchyni, které používáme denně. Ano, v mnoha případech je ze zdravotních důvodů doporučováno její umírněné používání. I tak je však sůl velmi důležitá pro zdraví a neměla by být proto zcela vyřazena z naší stravy. Musíme ji ale používat správně.

Bohužel se ukázalo, že běžná stolní sůl, která se obvykle vyskytuje v našich kuchyních či v restauracích po celém světě, má málo co do činění s přírodní solí. Tato sůl bývá většinou vysoce rafinovaná. Je to téměř čistý chlorid sodný (97% a více), často s přidanými chemikáliemi jako jsou protispékavé látky a sorbenty. Ale existují druhy soli jako je např. mořská sůl nebo himalájská růžová sůl, které mají neuvěřitelné přínosy pro naše zdraví. Více